Julafton!

02:47

Ja, som vi sagt tidigare - vi har FANTASTISKA sponsorer som hjälper oss med vandringskläder, skor, träningskläder, träningsskor och annan utrustning som gör vår vandring möjlig!

Idag var det lilla julafton! Hämtade på vägen hem ett paket från Salming med bla en underbart tunn och härlig jacka i lila! Den kommer att vara flitigt använd när det blir lite varmare utomhus! By6xor och supersköna sockar fanns oxå med, och vet ni vad!? Som om inte detta vore nog så kommer det träningsskor från Salming oxå! Tack Salming för er hjälp!





Paket från Light My Fire stod på trappan och väntade då jag kom hem! Helt otroligt fina och behövliga saker, kolla in deras sida HÄR!
Vad sägs om en SPORK för att smidigt kunna äta och slippa ha flera bestick!! Här har du allt-i-ett!
Alla dessa produkter kommer vi att ha med oss på vår vandring (ja inte massor med Spork:ar, men resten). Dessutom låg det ett handskrivet kort i paketet - blev otroligt varm i hjärtat när jag läser att DE tackar OSS för att de får vara en del av vårt projekt! Tack Light my fire för att VI får förmånen att använda oss av era produkter och tack för ert stöd!




Trevlig fredag på er!
:D

You Might Also Like

0 kommentarer

2815855.htm