Fjällräven Classic - nära nu!

11:08



Nu är det nära, lördag förmiddag är det dags att ge sig iväg mot Nikkaluokta och starten av Fjällräven Classic 2015! Lite nervöst, otroligt spännande och längtar!
Vi kommer att starta på söndagen kl 9:00 och är då i näst sista startgrupp. Nu hoppas vi på att vädret blir bra och att all snö är borta! Vi har fått lite rapporter om blött och snö - så vi får hoppas att det blir en toppenvecka nu så det hinner torka upp lite!

Vi hoppas att ni följer oss på våra sociala medier, vi tror inte att vi kommer att ha någon som helst täckning under veckan vi vandrar, så bilder och dagbok får komma i efterhand! Hoppas på att våra telefoner orkar hålla batteriet så vi kan ta bilder från hela vandringen.

Kram, Linda och Sanna

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Fått en fråga som jag här vidarbefodrar från en som är skeptisk till insamlingen o vad som görs med pengarna. Fråga: Hört ni använt pengar ni samlat in till anmälningsavgiften vilket jag anser är fel, sen All utrustning osv som ni köpt in är det från pengarna ni samlat in eller är det sponsorpengar. Vad göt ni med utrustningen Sen. Auktionerar ni ut det till förmån för cancern under eran gala eller tänker ni behålla det själva

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym,

    Tack för din fråga!
    Vi blir glada för att ni skickar era in frågor och funderingar som ni har direkt till oss.

    Vi arbetar efter två spår. Ett där vi jobbar mot sponsorer som sponsrar oss, Linda och Sanna, med den utrustning vi behöver och anmälningsavgifter till de evenemang vi är med på och ett där vi genom samarbete med företag, föreningar och privatpersoner samlar in pengar till insamlingen. Denna har vi valt att ha på cancerfondens hemsida just för att visa alla pengar som skänks till insamlingen av ovan nämnda parter kommer in till insamlingen.
    När det gäller vår utrustning så är det inte något vi kommer auktionera ut då vi som vi tidigare skrivet på bloggen kommer fortsätta med att driva projekt. Fram till den 31 december 2016 samlar vi in pengar till cancerforskningen och vad vi kommer samla in pengar till sen tar styrelsen beslut om i slutet av 2016.
    Vi hoppas att ni fortsätter stödja och följa insamlingen, projektet och oss och tackar åter igen för att ni skickar in er fråga till oss.

    Önskar dig och alla andra en härlig fredag!
    Mvh
    Linda och Sanna

    SvaraRadera

2815855.htm