Vätskebälte och Cruising

18:55

Vätskebälte från Dobsom 169:-

Nu säljer vi dessa vätskebälten från Dobsom! 169kr (plus ev frakt) och för varje bälte som säljs skänker Dobsom 60kr till insamlingen! Så passa på att köpa detta från oss och stöd insamlingen! Vi skickar ett stort tack till Dobsom som inte bara ser till att vi alltid är snyggt och skönt klädda - utan också är med oss på andra sätt. Den här gången genom att vätskebälten. 

Mer information om bältet finns på Dobsoms webshop

Semestertider innebär som ni sett att bloggen inte uppdateras varje dag, men vi bloggar så ofta vi hinner! Våra populära armband i rosa och bling finns i lager och ni som beställer får ett mail som bekräftelse att vi mottagit er beställning. 



Ramsele Motorhistoriker kommer att sälja våra specialtillverkade armband på cruisingen i Ramsele och allt överskott (30 kr/armband) skänker dom till insamlingen! Armbanden kostar 40kr/st och finns i två olika utföranden - ett med texten "RAGGARE 15" och ett med texten "CRUISING 15". Passa på att köpa ett armband och stöd insamlingen!
Vi är stolta att få samarbeta med Ramsele Motorhistoriker och skickar ett stort tack för att ni vill vara en av våra samarbetspartners! 

Ha det gott!
Kramar, Linda och Sanna

You Might Also Like

0 kommentarer

2815855.htm