Höga Kusten Hike 2015

21:36

Dag 1 och starten på Hiken - in i vackra Skuleskogen!

Så har Höga Kusten Hike genomförts  - om än på två olika sätt!

Dag 1 började i Friluftsbyn - härliga människor, starkt kokkaffe och surr! En skönsjungande Emil taggade igång oss och efterföljdes och genomgång av karta och rutt. Busstur till entré väst - och här började vandringen.
Otroliga utsikter, lunch till ljudet av storlommen och ett väldigt växlande väder. Det var av och på med regnskydd på både ryggsäck som vandrare. Underlaget var halt och bitvis riktigt brant - på väg ner för Slåttdalsberget hade vi volontärer som såg till att vi inte hamnade ut över stupet!

Vacker miljö hela vägen och övernattning på Tärnättholmarna där vi lyckades få "sjötomt"!

Linda:
Skadade mitt knä dag 1 och blev kvar i nattlägret under dag 2, för att sedan ta en annan rutt tillbaka till Checkpoint Käl och väntande transport tillbaka till Friluftsbyn! Otroligt besviken, ledsen och arg - men tacksam, glad och lycklig över alla fina människor som ställt upp för att hjälpa till!
Lindas ord till Sanna:
Min sporre och vän, som med tålamod och pedagogik fick ner mig till Tärnättholmarna trots att varje steg kändes som att någon körde en kniv genom knäskålen!

Sanna (med Lindas ord):
Vår kämpe, som dag 1 vandrade, fixade och BADADE på Tärnättholmarna! Dag 2 vandrade hon vidare för att ta båda Checkpoints som var kvar och gå i mål i Friluftsbyn igen! Skuleberget uppför och nerför! Det ni!

Vi skapar ett fotoalbum med länk till vänster så kan ni gå in och njuta av vackra vyer från hiken!

Kram Linda och Sanna

You Might Also Like

0 kommentarer

2815855.htm