Ringar på vattnet

23:06

Cruising i Strömsund 18 juli

Tjatar vi? - Ja!
Varför? - För att vi återigen möter fantastiska människor som vill vara med i projektet och som gör det från hjärtat! <3


Vi kontaktade Ramsele Motorhistoriker inför Veteranbilsdagen i Ramsele som är nu på lördag 11 juli.  Vi undrade om dom ville sälja våra specialarmband som vi tagit fram - svaret kom och var för dom självklart - JA det ville dom absolut göra! OCH dom skänker allt överskott till insamlingen "vi vandrar för cancer" som vi har på Cancerfondens sida. Vilka hjältar!

Här var vi stolta, glada och nöjda över vår nya samarbetspartner och kände att vilken tur vi har som får möta så underbara människor!
MEN - det slutade inte här.. Som ringar på vatten så pratade vår kontakt i Ramsele med en av de ansvariga för Cruising Strömsund - inte långt efter mitt samtal med Ramsele får jag ett samtal från Strömsund dom vill OCKSÅ sälja våra armband OCH även dom skänka allt överskott till insamlingen! Man blir så stolt och glad så det finns inte!

Det är det här som är hela grejen! Att vi alla hjälps åt med det vi kan! Så nu hoppas vi att alla som besöker Ramsele och Strömsund under deras Cruisingkvällar köper ett armband - allt överskott kommer att sättas in på insamlingen och naturligtvis märkas med Ramsele och Strömsund .- så var med och se till att det blir en fin summa att sätta in! ;D

Ha det gott
Kram, Linda och Sanna


You Might Also Like

0 kommentarer

2815855.htm