Vi är på gång, vi är laddade vi är tända

06:29

30 maj är det dags för Sollefteå BIG MEET - du kommer va?

17 juli - Ärstaparken slår upp dörrarna och vi bjuder in till en riktig folkparkskväll!
Det känns som att nu är vi verkligen på G! Onsdagens "Sollefteåbladet" bjöd på 2 artiklar där vi i samarbete med andra företag/personer från Sollefteå är med och gör sommaren 2015 till en roligare och härligare sommar!

Se till att du bokar in 30 maj - då är det Sollefteå Big Meet, snygga bilar som du kan titta på och rösta fram din favorit redan från 10:00 i parken, cruising på kvällen där du kan njuta av ett pärlband av vackra, roliga, häftiga och annorlunda bilar. Tack SMF för att vi får vara en del av årets Big Meet!

I juli - då du kanske har semester - bokar du in 17 juli! Vackra Ärstaparken slår upp portarna och det blir en härlig kväll med nonstop dans till Jannez och Holmsten Trio och Angelica (fd Martinez), fika, korv, lotterier mm mm. Kom och sväng dina lurviga till härliga dansband och skönsjungande vokalister, ta en burgare i paus och njut av sommaren!

Så, kom och gör sommaren 2015 till en härlig och underhållande sommar och bidra samtidigt till insamlingen för cancerforskning/Blå Bandet!

Ses snart!
Kramar Linda och Sanna


You Might Also Like

0 kommentarer

2815855.htm