MODO - the heart of hockey

23:57


 Dagens resmål och mötesplats.. Fjällräven center!


Ja, har vi sagt det förut - japp! Kommer vi säga det igen - japp! Vi har världens bästa samarbetspartners och sponsorer!
Idag hade vi ett inbokat möte med Frank Eriksson - MODO:s Press- och Marknadschef! Ett härligt möte med högt i tak och fantastiska ideer som kommer att betyda att VI får samarbeta med MODO på olika sätt!

Linda, Frank och Sanna i MODOS arena! 


Som ni säkert vet samlar MODO in pengar på olika sätt för att skänka till välgörenhet! Den 27/10 är det "Rosa Bandet" som insamlingen går till! Mycket bra tycker vi och det dom gör är så viktigt! Det betyder att för varje biljett som köps, går 40 kr till insamlingen, det säljs rosa matchtröjor (som endast finns i väldigt begränsad upplaga) - där nettot går till insamlingen, i 50/50 lotteriet skänker MODO "sin" del till insamlingen mm, mm!
Så res er ur sofforna, eller sitt kvar förresten och passa på att boka DIN biljett till 27/10!

Hur kommer då vi in i bilden!? JO - den 26/10 - alltså dagen innan matchen till förmån för "rosa bandet" kommer Frank tillsammans med 2-3 av spelarna att tillsammans med oss att genomföra en friskvårdspromenad, 17:00 kommer vi att starta och efteråt kommer alla som deltagit att få vara med i utlottningen av bla en matchtröja med alla autografer, fribiljetter till matchen den 27/10 samt att vi bjuder på lite frukt!
Promenaden blir ca 3km lång och deltagaravgiften är 100:-/person, hela summan går direkt till insamlingen för cancerforskningen!

Mer information kommer om vart vi samlas osv. Men boka in måndag 26 oktober kl 17:00 redan nu!!

Kram från ett par lyckliga tjejer!

You Might Also Like

0 kommentarer

2815855.htm