Tjejmilen

21:24



På fredag åker vi mot Stockholm och Tjejmilen 2015! Det ska bli enormt roligt att få åka på en liten tripp, vi brukar vara väldigt kreativa när vi åker bil tillsammans, så man vet aldrig vad den här helgen slutar!

Idag kom hösten kändes det som, termometern visade 4 grader i morse! Så nu är det dags att ta fram de lite varmare träningskläderna och se till att pannband och vantar ligger på plats.

Insamlingen tuffar på, vi är snart uppe på 50 000kr och som vi skrivit tidigare så kommer vi 2016 fokusera på just insamlingen. Det känns spännande att titta framåt mot kommande år, samtidigt är det väldigt svårt. Vi är båda kreativa och kommer på aktiviteter/evenemang mm hela tiden, så att lägga en plan för 2016 är inte helt lätt. Däremot har vi förmånen att kunna fylla på med saker hela tiden, det vi behöver göra är att sätta de större evenemangen och aktiviteterna - sedan tar vi det som det kommer.

Vi kommer senare i höst att presentera vår plan för 2016 och hoppas att ni är med oss! Nu siktar vi mot månen - når vi inte dit tar vi en stjärna på vägen i alla fall!

Kramar, Linda och Sanna

You Might Also Like

0 kommentarer

2815855.htm